Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

I.v.m. met een volledige bezetting in de haven, hebben wij dit seizoen helaas geen passantenplaatsen in de haven beschikbaar.

Welkom op

Comfortparc Wessem!

 

Bij Comfortparc Wessem, gelegen in het groene en waterrijke Midden-Limburg, komt u helemaal tot rust in, op en aan het water. Zowel in de zomer als de winter bieden de luxe jachthaven, watersportcamping en het bijzondere Comfortdock een ontspannend én inspirerend decor. Een omgeving waar aan alles is gedacht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een drijvend restaurant met panoramisch uitzicht over de jachthaven bijvoorbeeld. En een broodjesservice. Want comfort is voor ons net zo belangrijk als voor u. En dat geldt ook voor netheid en service.

 

Comfortparc Wessem,
een logische keuze

  • Luxe jachthaven, comfortabele en gezellige camping en uniek faciliteitencentrum op het water
  • Hoge mate van comfort, netheid en service
  • Unieke locatie. Centraal gelegen in het Maasplassen-gebied
  • In de zomer én winter bent u welkom
  • Comfortabele en afgesloten steigers in de jachthaven
 
Jachthaven
 

De jachthaven is gelegen in het groene, waterrijke Midden-Limburg, direct aan de Limburgse Maasplassen. Vele watersportliefhebbers zijn bekend met onze jachthaven, waar comfort, netheid en service hoog in het vaandel staan.

meer info

Camping
 

Comfortparc beschikt over een schitterende watersportcamping met 80 plaatsen gelegen aan de Koeweide Plas. In een oase aan rust en met een schitterend uitzicht op een natuurgebied in de Limburgse Maasplassen. 

meer info

Comfortdock
 

In uw ‘thuishaven’, Comfortparc Wessem, begrijpt men wat u bedoelt met ontspannen. U wandelt in slechts enkele minuten naar het Comfortdock, het moderne en drijvende voorzieningengebouw van Comfortparc Euroresorts Wessem.

meer info

Neem contact met ons op

Contactgegevens Comfortparc

Adres Waage Naak 38, 6019 AA Wessem
Telefoon +31(0)475 56 12 21
Fax +31(0)475 56 32 75
E-mail info@comfortparc.com
Website www.comfortparc.com