Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

I.v.m. met een volledige bezetting in de haven, hebben wij dit seizoen helaas geen passantenplaatsen in de haven beschikbaar.

Arrangementen

Comfortparc

 
5 jaar contract
 
Boek 5 jaar en ontvang 15% korting! U ontvangt ieder jaar 15% korting op uw jaarligplaats. Bij deze contractvorm worden tussentijdse prijsverhogingen van de kale huursom niet doorgevoerd. 
5 zomers
 
Boek 5 zomers en ontvang 15% korting! U ontvangt ieder jaar 15% korting op uw zomerplaats. Bij deze contractvorm worden tussentijdse prijsverhogingen van de kale huursom niet doorgevoerd. 
3 jaar contract
 
Omdat veel mensen 1 keer in de drie jaar hun boot voor onderhoud uit het water halen, hebben wij dit speciale arrangement opgesteld. U boekt een jaarligplaats voor 3 jaar, en ontvangt 10% korting op de kale huursom. Ook hier worden tussentijdse prijsverhogingen van de kale huursom niet doorgevoerd.
Flexrent
 
Indien u langer dan 6 weken aaneengesloten geen gebruik maakt van de zomer ligplaats, dan wordt deze periode verrekend als korting op het volgende contract. Deze korting is niet evenredig aan de huurprijs van de ligplaats.

Neem contact met ons op

Contactgegevens Comfortparc

Adres Waage Naak 38, 6019 AA Wessem
Telefoon +31(0)475 56 12 21
Fax +31(0)475 56 32 75
E-mail info@comfortparc.com
Website www.comfortparc.com