Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

I.v.m. met een volledige bezetting in de haven, hebben wij dit seizoen helaas geen passantenplaatsen in de haven beschikbaar.

Onze camping is
processierupsvrij

Camping

Comfortparc

 

Maak kennis met onze schitterende watersportcamping gelegen aan de Koeweide Plas. Met zijn tachtig plaatsen is het een rustige locatie. Uniek door zijn schitterende uitzicht op een natuurgebied in de Limburgse Maasplassen. Er zijn tal van mogelijkheden. Naast seizoenplaatsen voor trouwe gasten, zijn er ook staanplaatsen voor gasten die een lang weekend of vakantie willen doorbrengen. Wij beschikken ook over een aantal camperplaatsen. Tevens is het mogelijk om een ligplaats voor uw boot op onze campingsteigers te huren.

Elke staanplaats is ruim van opzet (ca. 100 m2) en voorzien van water en elektra. De camping beschikt over een modern en verwarmd sanitair met douches, wastafels en toiletten. Ook kunt u hier terecht voor uw dagelijkse afwas. Vers water tankt u aan een van de tappunten. Ook hebben wij een voorziening voor het ledigen van het chemisch toilet en de vuilwatertank. U kunt zwemmen in het zwemwater van De Koeweide Plas, welke wekelijks wordt gecontroleerd op zijn kwaliteit.

Op de watersportcamping is een speeltuin gelegen en direct naast de watersportcamping een nautische speeltuin. Verspreid op het Comfortparc zijn picknick- en barbecue plekken ingericht. En natuurlijk het Comfortdock met zijn scala aan mogelijkheden.
Kortom, op en top kamperen in gastvrij Limburg!

Seizoenplaatsen kunnen enkel gereserveerd worden na bezichtiging van de staanplaats. Dit omdat niet alle percelen even groot zijn.

Camping passanteninformatie:

Belangrijke informatie voor campers: 
Uw staanplaatsnummer kan nog wijzigen, tenzij u een voorkeursboeking ( met voorkeurskosten ) heeft geplaatst. 
De camperplaatsen bevinden zich uitsluitend in de rij met nummering 19 t/m 26.

Belangrijke informatie voor caravans en tenten:
De staanplaatsen bevinden zich op de grote weide aan het water (achter de grote speeltuin). 
De nummers op uw reserveringsbevestiging zijn fictief. Er worden geen vaste plaatsen toegekend.
Bij aankomst wordt u een plek in overleg met de havenmeester toegewezen.
Er is een algemene stroomkast aanwezig. U dient zelf zorg te dragen voor een lange stroomkabel.
De maximale afstand tot de stroomkast bedraagt 30 meter.
Aan de buitenste rand bevinden zich de plaatsen voor caravans en het middenstuk is enkel voor tenten bestemd.
Parkeren op de weide is niet toegestaan., Wij verzoeken u de auto op de parkeerplaats naast de weide te parkeren of op de parkeerplaatsen net buiten de camping.

Let op: onze camping is geopend van 01 april tot 01 november.

Aankomst passanten is op zondag niet mogelijk!

Slipway
Slipway
Slipway

Via de slipway, oftewel trailerhelling op het campingterrein, haalt u uw boot veilig en snel in en uit het water. Deze service bieden wij aan voor onze vaste havenklanten en campinggasten.

Droge ligplaats
Droge ligplaats
Droge ligplaats

Tijdens het zomerseizoen kunt u uw boot stallen op een apart, afgesloten terrein. Bij de huur van een droge ligplaats mag u onbeperkt gebruikmaken van de trailerhelling tegenover de droge ligplaats.

Nautische speeltuin
Nautische speeltuin
Nautische speeltuin

Centraal gelegen op het Comfortparc bevindt zich de nautische speeltuin waar onze jonge gasten zich helemaal kunnen uitleven en zich een echte piraat voelen.

Jeu de Boules
Jeu de Boules
Jeu de Boules

Hebt u ooit al eens gejeu-de-bould langs de waterrand? Het prachtige uitzicht geeft een extra dimensie aan een zomerse herinnering.

Recreatieruimte
Recreatieruimte
Recreatieruimte

Bij slecht weer kunnen de kinderen terecht in de recreatieruimte om een potje tafelvoetbal te spelen, te kleuren of een gezellig spelletje te spelen. In de recreatieruimte kan klein en groot ook terecht voor het lenen van een leesboek voor een paar ontspannen uurtjes aan boord van uw boot of in de caravan.

Milieupleinen
Milieupleinen
Milieupleinen

Op het haventerrein zijn vier milieupleinen aangelegd, waar huisvuil, blikafval en glas en papier gescheiden kunnen worden aangeboden. U kunt er ook terecht voor afgewerkte olie, gasflessen en accu’s.

Toegangsysteem
Toegangsysteem
Toegangsysteem

Met ons toegangsysteem beschikt u over een eigen badge waarmee u toegang krijgt tot bijv. uw steiger, campingplaats en sanitaire ruimtes. 

Sanitair
Sanitair
Sanitair

Op de camping en het Comfortdock zijn moderne en verwarmde sanitaire ruimtes aanwezig voorzien van douches, wastafels en toiletten. De douches zijn te gebruiken middels uw opgewaardeerde sepkey. Bij het sanitair op de camping is een aparte ruimte aanwezig voor het ledigen van het chemisch toilet.

Wasserette
Wasserette
Wasserette

Op het Comfortdock is een wasserette aanwezig met wasmachines en drogers. Tevens is er een strijkgelegenheid voorhanden. De wasserette is te gebruiken middels uw opgewaardeerde sepkey. Zo heeft u geen contant geld nodig.

Afbeelding plattegrond

download plattegrond
Vraag direct
meer informatie aan!
informatieaanvraag
Vraag direct
een offerte op!
offerteaanvraag

Neem contact met ons op

Contactgegevens Comfortparc

Adres Waage Naak 38, 6019 AA Wessem
Telefoon +31(0)475 56 12 21
Fax +31(0)475 56 32 75
E-mail info@comfortparc.com
Website www.comfortparc.com