Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

I.v.m. met een volledige bezetting in de haven, hebben wij dit seizoen helaas geen passantenplaatsen in de haven beschikbaar.

ligplaatsen v/a
€ 525,-
excl.
bijkomende kosten

Jachthaven

Comfortparc

 

Veel watersportliefhebbers zijn al bekend met de jachthaven van Comfortparc. Die bekendheid danken wij aan de hoge mate van comfort, netheid en service die we bieden. De haven telt 640 ligplaatsen en kent alle voorzieningen die u van een luxe jachthaven mag verwachten. Door de ruime opzet van de haven maakt u als watersporter gebruik van uitstekende invaar- en manoeuvreermogelijkheden en vinden wij altijd wel de perfecte ligplaats voor uw boot tegen scherpe ligplaatstarieven. De jachthaven en het Comfortdock zijn het hele jaar geopend, waardoor u ook in de winter op uw boot kunt verblijven.

De historische stad Roermond en de omliggende pittoreske stadjes en dorpjes zoals Wessem, Stevensweert en het witte stadje Thorn zijn bepalend voor het culturele karakter van de Maasplassen. Kortom; heerlijk ontspannen in gastvrij Limburg.

Vuilwaterstation
Vuilwaterstation
Vuilwaterstation

U kunt gratis en op afspraak gebruik maken van ons vuilwaterstation. Via dit moderne pompsysteem pompen we vuilwatertanks en bilgewater af.

Slipway
Slipway
Slipway

Via de slipway, oftewel trailerhelling op het campingterrein, haalt u uw boot veilig en snel in en uit het water. Deze service bieden wij gratis aan voor onze vaste havenklanten en campinggasten. Mensen die geen ligplaats of campingplaats bij ons huren, kunnen helaas geen gebruik maken van onze slipway.

Droge ligplaats
Droge ligplaats
Droge ligplaats

Tijdens het zomerseizoen kunt u uw boot stallen op een apart, afgesloten terrein. Bij de huur van een droge ligplaats mag u onbeperkt gebruikmaken van de trailerhelling tegenover de droge ligplaats.

Nautische speeltuin
Nautische speeltuin
Nautische speeltuin

Centraal gelegen op het Comfortparc bevindt zich de nautische speeltuin waar onze jonge gasten zich helemaal kunnen uitleven en zich een echte piraat voelen.

Jeu de Boules
Jeu de Boules
Jeu de Boules

Hebt u ooit al eens gejeu-de-bould langs de waterrand? Het prachtige uitzicht geeft een extra dimensie aan een zomerse herinnering.

Recreatieruimte
Recreatieruimte
Recreatieruimte

Bij slecht weer kunnen de kinderen terecht in de recreatieruimte om een potje tafelvoetbal te spelen, te kleuren of een gezellig spelletje te spelen. In de recreatieruimte kan klein en groot ook terecht voor het lenen van een leesboek voor een paar ontspannen uurtjes aan boord van uw boot of in de caravan.

Milieupleinen
Milieupleinen
Milieupleinen

Op het haventerrein zijn vier afgesloten milieupleinen aangelegd, waar huisvuil, blikafval en glas en papier gescheiden kunnen worden aangeboden. U kunt er ook terecht voor afgewerkte olie, gasflessen en accu’s. U kunt de milieupleinen openen met de toegangsbadge.

Toegangsysteem
Toegangsysteem
Toegangsysteem

Met ons toegangsysteem beschikt u over een eigen badge waarmee u toegang krijgt tot bijv. uw steiger, campingplaats en sanitaire ruimtes. 

Sanitair
Sanitair
Sanitair

Op de camping en het Comfortdock zijn moderne en verwarmde sanitaire ruimtes aanwezig voorzien van douches, wastafels en toiletten. Met de toegangsbadge kunt u toegang verkrijgen. Het gebruik van het sainitair is gratis. Bij het sanitair op de camping is een aparte ruimte aanwezig voor het ledigen van het chemisch toilet.

Wasserette
Wasserette
Wasserette

Op het Comfortdock is een wasserette aanwezig met wasmachines en drogers. Tevens is er een strijkgelegenheid voorhanden. U kunt bij de receptie was- en droogmuntjes kopen voor het gebruik van onze machines.

Afbeelding plattegrond

download plattegrond
Vraag direct
meer informatie aan!
informatieaanvraag
Vraag direct
een offerte op!
offerteaanvraag

Neem contact met ons op

Contactgegevens Comfortparc

Adres Waage Naak 38, 6019 AA Wessem
Telefoon +31(0)475 56 12 21
Fax +31(0)475 56 32 75
E-mail info@comfortparc.com
Website www.comfortparc.com